Schoolkorfbal 18 mei 2022

Op woensdag 18 mei aanstaande houden wij ons jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi. We brengen jullie hiervan graag weer op de hoogte, zodat jullie woensdagmiddag 18 mei in de agenda kunnen zetten als schoolkorfbalmiddag 🙂

De teamindeling en de spelvorm
Een team bestaat uit  vier spelers, waarbij het wenselijk is dat de indeling van een team bestaat uit twee jongens en twee meisjes. We spelen 4Korfbal wat zorg voor sneller en leuker korfbal. Kinderen staan niet stil, maar zijn continu in beweging tijdens de wedstrijden.

Verdedigen
Bij korfbal mag een speler / speelster normaal gesproken niet doelen als deze wordt verdedigd (als een tegenstander met één of twee handen omhoog voor de speler of speelster staat), maar bij de groepen 3 en 4 mag wel gedoeld worden vanuit verdedigde positie. Bij de groepen 5, 6, 7 en 8 gelden de regels voor het verdedigen wel (dus niet doelen als er wordt verdedigd).

Aanwezigheid en melden bij het wedstrijdsecretariaat
Alle kinderen, begeleiders en ouders worden om 12.45 uur verwacht op het korfbalveld van K.C. Centrum. Bij aanvang van het toernooi moeten de begeleiders zich melden bij het wedstrijdsecretariaat. Het
wedstrijdsecretariaat bevindt zich tot 13.15 uur bij de ingang van het sportcomplex. Tijdens het verdere verloop van het toernooi bevindt het wedstrijdsecretariaat zich in de overkapping achter op het veld.

De locaties van de velden
De velden voor de groepen 3 en 4 zijn voor de kantine van KC Centrum.
De velden voor de groepen 5 en 6 zijn op het voetbalveld.
De velden voor de groepen 7 en 8 zijn op het kunstgrasveld van KC Centrum.

Aanmelden
Om teams aan te melden, moet het onderstaande formulier worden ingevuld. Hierbij geef je aan welke school de teams aanmeld, de contactpersoon van deze school en het aantal teams per groep. Door op verzenden te klikken, ontvangen wij de aanmelding en ontvang jij als aanmelder een bevestigingsmail.

    Algemene gegevens
    Teamopgave